Ηλεκτρικά Κυκλώματα-Ηλεκτροτεχνία (Εργαστήριο): Αποτελέσματα Α' εξεταστικής

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Στα συνημμένα αρχεία μπορείτε να δείτε τα ονόματα των επιτυχόντων στην πρώτη εξεταστική καθώς και αυτών που έχουν αποτύχει και καλούνται για επαναληπτική εξέταση.

Οι επαναληπτικές εξετάσεις για όσους απορρίπτονται στην πρώτη εξέταση θα γίνουν για ΟΛΑ τα τμήματα μόνο τις εξής ημέρες και ώρες

Πέμπτη 20 Ιουνίου ώρες 12.00 - 16.00

Παρασκευή 21 Ιουνίου ώρες 10.00 - 16.00

Όσοι εξετάστηκαν την πρώτη φορά Δευτέρα και απορρίπτονται θα εξεταστούν για δεύτερη φορά Πέμπτη ή Παρασκευή. Στα συνημμένα αρχεία μπορείτε να δείτε την αναλυτική κατάσταση όσων απορρίπτονται καθώς και την ημέρα και ώρα που θα εξεταστούν στην επαναληπτική εξέταση. Αν για κάποιον έχει οριστεί να δώσει εξετάσεις σε ώρα που αδυνατεί να προσέλθει υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής ώρας στέλνοντας email στο nicholas[at]teilam.gr.

Οι ίδιες ημέρες και ώρες επαναληπτικών εξετάσεων (δηλ. Πέμπτη - Παρασκευή) ισχύουν και για τους "επί πτυχίω", τους "χωρίς παρακολούθηση", καθώς και για αυτούς που για κάποιο λόγο απείχαν απο την πρώτη εξέταση αλλά έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις. Όλοι οι παραπάνω μπορούν να προσέλθουν για να εξεταστούν σε κάποιο απο τα τμήματα της Παρασκευής όπου υπάρχουν κενές θέσεις.

Οι διδάσκοντες

Ν. Πετρόπουλος - Γ. Βουρβουλάκης - Τ. Καραγκούνης

Αρχείο: 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: