Εφαρμοσμένος Ηλεκτρομαγνητισμός-Μικροκύματα (Θ+Ε)

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από gveldes στις .

Α. ΘΕΩΡΙΑ

Η θεωρία του μαθήματος Εφαρμοσμένος Ηλεκτρομαγνητισμός-Μικροκύματα  θα διδάσκεται από απόσταση μέσω MSΤeams [7fa08ud] σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός κωδικός ισχύει επίσης για όλες τις αντιστοιχίες του μαθήματος από τα προηγούμενα προγράμματα σπουδών.

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις καλούνται να εγγραφούν στην σελίδα του μαθήματος στο eclass όπου θα αναρτάται το  υποστηρικτικό υλικό του μαθήματος. 

Οι διαλέξεις της θεωρίας θα ξεκινήσουν την Τρίτη 23/2/2021, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

 

Β. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Το εργαστήριο του μαθήματος Εφαρμοσμένος Ηλεκτρομαγνητισμός-Μικροκύματα  θα διδάσκεται από απόσταση μέσω MSΤeams [ub3pz90] σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός κωδικός ισχύει επίσης για όλες τις αντιστοιχίες του μαθήματος από τα προηγούμενα προγράμματα σπουδών.

i) Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει μόνο ένα εργαστηριακό τμήμα  για τους  φοιτητές/τριες που δηλώνουν για πρώτη φορά το εργαστήριο ή δεν έχουν προσέλθει ποτέ στις εξετάσεις του εργαστηρίου. Όσοι  επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο  καλούνται να εγγραφούν στo αντίστοιχο Τμήμα στο eclass, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα . Οι εγγραφές θα γίνουν ηλεκτρονικά, μέσω της αντίστοιχης σελίδας του εργαστηρίου στο eclass KAI MONO. Οι εγγραφές  θα ξεκινήσουν  την Τρίτη 23/2/2021 και θα ολοκληρωθούν την  Κυριακή 28/02/2021.

ii) Οι φοιτητές που έχουν αποτύχει στις εξετάσεις του εργαστηρίου στο παρελθόν και έχουν βαθμολογηθεί τουλάχιστον μια φορά, μπορούν να εγγραφούν εφόσον το επιθυμούν στο αντίστοιχο ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ στο eclass.   

Τα εργαστηριακά μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 2/3/2021, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα,  όπου θα οριστικοποιηθεί η σύνθεση του τμήματος και θα δοθούν οι οδηγίες διεξαγωγής.

 

Ο διδάσκων,

Γ. Βελντές

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: