Μαθηματικά III – Θεωρία: Εξετάσεις Εαρινού 2020 - Ύλη - Οδηγίες - Επείγουσα ανακοίνωση

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις του μαθήματος “Μαθηματικά ΙΙΙ – Θεωρία” που θα γίνουν την Τρίτη 28 Ιουλίου να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο eclass και το αργότερο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουλίου στις 24:00, την ομάδα με την οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν στις τελικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω του Microsoft Teams, σε ομάδες των 9 ατόμων, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά.

Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος, θα πρέπει να έχετε δηλώσει την ομάδα εξέτασης στο eclass και να έχετε λογαριασμό στο Microsoft Teams.

Η εξεταστέα ύλη, οδηγίες μελέτης καθώς και θέματα παλαιότερων εξεταστικών περιόδων έχουν αναρτηθεί στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass.

Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams, γίνεται ταυτοποίηση με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας και ο διδάσκοντας σας τοποθετεί ως μέλη σε ιδιωτική ομάδα (private channnel).

2. Σας δίνονται τα θέματα μέσω αρχείου, σε format .odt (LibreOffice) και μέσω του πεδίου “files” της συγκεκριμένης ομάδας (private channel) του Teams, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας. Eπεξηγούνται τα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών. Απαντάτε τα θέματα σε σελίδες Α4 τις οποίες θα αριθμήσετε και σε κάθε μία θα γράφετε το όνομά σας και τον αριθμό της σελίδας. Φωτογραφίζετε με κινητό ή σκανάρετε τις σελίδες των απαντήσεων. Να προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε png (ή jpg) format για τις εικόνες. Να μεταφέρετε τις εικόνες των απαντήσεων σε αρχείο ΕΠΩΝΥΜΟ.odt ή ΕΠΩΝΥΜΟ.doc όπου ΕΠΩΝΥΜΟ είναι το επώνυμό σας σας. Τελικά αναρτάτε αυτό το αρχείο στο πεδίο “files” του Teams, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών. Ο διδάσκοντας ελέγχει το αρχείο και σας επιτρέπει να αποχωρήσετε από την ομάδα, αν το αρχείο έχει αναρτηθεί σωστά.

Έχουν δημιουργηθεί 3 ομάδες και μπορείτε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις σε οποιοαδήποτε από αυτές. Όμως, αν είναι δυνατόν, να προτιμήσετε να δηλώσετε την πρώτη ομάδα μέχρι να συμπληρωθεί, μετά την δεύτερη, κ.ο.κ., για λόγους οικονομίας χρόνου στην περίπτωση που δεν θα υπάρξουν αρκετά άτομα για να πάρουν μέρος στις εξετάσεις. Προφανώς, αν υπάρξουν περισσότερα άτομα θα δημιουργηθούν και άλλες ομάδες.

Διδάσκων

Ημερομηνία

Ώρα

Αριθμός Φοιτητών

Ν. Πετρόπουλος

Τρίτη 28 Ιουλίου

12:00-13:30

9

Ν. Πετρόπουλος

Τρίτη 28 Ιουλίου

14:00-15:30

9

Ν. Πετρόπουλος

Τρίτη 28 Ιουλίου

16:00-17:30

9

Όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, ΟΛΕΣ οι αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του Εαρινού Εξαμήνου 2019-2020 υπάρχουν στο site του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: https://eclass.uth.grΕπομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή σε αυτό το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη.

Υπεθυμίζεται ότι, γενικά, για να μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει πρώτον να έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και δεύτερον να έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτείται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις. Όλες οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν τις εξετάσεις από απόσταση, μπορούν να βρεθούν στο επόμενο link https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos.
 

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: