Εξετάσεις για το Εργαστήριο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (Ε)

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από gtsonos στις .

Η ανακοίνωση αφορά τα τμήματα παρακολούθησης του εργαστηρίου ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (Ε) της Τετάρτης 16:00-18:00 και της Πέμπτης 10:00-12:00.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξεταστικής εαρινού εξαμήνου 2019-20, που εκδόθηκε από το Τμήμα, η εξέταση του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27-7-2020 ως εξής:

Τμήμα Τετάρτης 16:00-18:00, εξέταση στις 10:00-11:00 πμ

Τμήμα Πέμπτης 10:00-12:00, εξέταση στις 12:00-13:00 μμ

Η εξέταση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Θα χρησιμοποιηθεί το e-classτου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μέσω του οποίου θα σας δοθούν τα θέματα και θα ληφθούν οι απαντήσεις σας, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μιας (1) ώρας. Επίσης, ταυτόχρονα θα χρειασθεί απαραίτητα, να συνδεθείτε και με την πλατφόρμα MSTeams, μέσω της οποίας θα μπορείτε εάν έχετε απορίες ή χρειάζεστε διευκρινήσεις, να επικοινωνείτε μαζί μου κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ο κωδικός (ecode), για τη σύνδεση στην MSTeams, αναγράφεται στην ηλεκτρονική γραμματεία για το μάθημα.

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, προκειμένου να συμμετάσχετε στις εξετάσεις του παραπάνω μαθήματος, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

  •  να έχετε συμπεριλάβει το παραπάνω μάθημα στην δήλωση μαθημάτων,
  •  να έχετε υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχεστε να συμμετάσχετε σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα, με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos)

Περισσότερες λεπτομέρειες, για τον ακριβή τρόπο της εξέτασής σας, θα σας αποσταλούν στο λογαριασμό e-mail σας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

 

Ο Διδάσκων

Γεώργιος Τσώνος

 

 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: