Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις (Ε)_ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ_Ομάδες Τετάρτης και Πέμπτης

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από gtsonos στις .

Η ανακοίνωση αφορά τα τμήματα του μαθήματος Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις (Ε) της Τετάρτης 16:00-18:00 και της Πέμπτης 10:00-12:00.

Την ερχόμενη Τετάρτη 13-5-2020 στις 16:00-18:00 και την Πέμπτη 14-5-2020 στις 10:00-12:00 αρχίζουν τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως για το μάθημα «Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις» (Ε), με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας MicrosoftTeams του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Αναλυτικές οδηγίες, που αφορούν την διεξαγωγή των μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις, έχουν ήδη αναρτηθεί εδώ:

https://www.uth.gr/news/diexagogi-ex-apostaseos-mathimaton-meso-tis-platformas-ms-teams

Τα μαθήματα αυτά θα γίνονται τις ημέρες και ώρες που προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων.

 Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

1. Να έχετε λογαριασμό (e-mail) στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

2. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.grκαι ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό σας κωδικό.

4. Επιλέξτε "Μαθήματα" και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα αυτό. Να κάνετε εγγραφή στην αντίστοιχη ομάδα του μαθήματος που θέλετε να παρακολουθήσετε σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

5. Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα του μαθήματος διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ_ Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις (Ε) όπου θα βρείτε τον κωδικό καθώς και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

Για επί πλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου με e-mail στη διεύθυνση : gtsonos@uth.gr

 

Ο Διδάσκων

Γεώργιος Τσώνος

 


 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: