Σήματα Συστήματα και Ψ.Ε.Σ. (Εργαστήριο): Έναρξη μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Αγαπητοί συνάδελφοι φοιτητές,

Εύχομαι και ελπίζω ότι είστε όλοι καλά, εσείς οι οικογένειες σας και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ας ευχόμαστε όλοι να τελειώσει αυτή η “λαίλαπα” το συντομότερο και να επιστρέψουμε όλοι υγιείς στην καθημερινότητα μας. Όπως μάλλον γνωρίζετε ήδη, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τα (περισσότερα) μαθήματα του εαρινού εξαμήνου του τρέχοντος ακαδημαϊκού  έτους 2019-2020 θα διδαχτούν με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση.

Το μάθημα “Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων - Εργαστήριο” θα διδαχτεί με την μέθοδο της “σύγχρονης τηλεκπαίδευσης” και με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας MicrosoftTeams. Αναλυτικές οδηγίες, που αφορούν την διεξαγωγή των μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις, έχουν ήδη αναρτηθεί σε διάφορα sites Tμημάτων του Πανεπιστημίου, αλλά και στο κεντρικό site του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οπότε δεν χρειάζεται να τις επαναλάβουμε και πάλι εδώ.

Όμως, για να παρακολουθήσετε τις τηλεδιασκέψεις του μαθήματος “Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων - Εργαστήριο”, θα πρέπει να κάνετε υποχρεωτικά εγγραφή στο eclass το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει εγγραφή ήδη. Η διανομή του εκπαιδευτικού υλικού και η παράδοση των εργασιών θα γίνει αποκλειστικά και μόνον μέσω eclass. Επίσης ΟΛΕΣ οι οδηγίες για την διεξαγωγή των τηλεδιασκέψεων θα δίνονται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ μέσω ανακοινώσεων στο eclass και με αποστολή στα ιδρυματικά σας emails που είναι της μορφής username@uth.gr. Υπενθυμίζεται ότι πλέον μόνο αυτό το ιδρυματικό email είναι αποδεκτό.

Επίσης είναι παραπάνω από καλοδεχούμενοι να συμμετάσχουν και ΟΛΟΙ όσοι οφείλουν το μάθημα και είναι σε καθεστώς “Χωρίς Παρακολούθηση”. Είναι δε ίσως μοναδική ευκαιρία να μπορέσουν να παρακολουθήσουν και πάλι το μάθημα που ενδεχομένως παρακολούθησαν για τελευταία φορά αρκετό καιρό πριν. Φυσικά η συμμετοχή μέσω eclass είναι απαραίτητη και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Το πρώτο μάθημα με τηλεδιάσκεψη έχει οριστεί και θα γίνει αυτήν  την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 και ώρες 10:00-14:00, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Διδάσκων

Ώρα

Ομάδα

Ν. Πετρόπουλος

10:00-11:00

Ομάδα Δευτέρας

Ν. Πετρόπουλος

11:00-12:00

Ομάδα Τετάρτης

Ν. Πετρόπουλος

12:00-13:00

Ομάδα Πέμπτης

Ν. Πετρόπουλος

13:00-14:00

Ομάδα Παρασκευής

Αν υπάρχουν απορίες μπορείτε να στείλετε email με τα ερωτήματά σας στον διδάσκοντα: npetropoulos@uth.gr

Καλή συνέχεια, επιτυχία  και καλή δύναμη σε όλους μας. Θα τα καταφέρουμε!!!!!

Νικόλαος Πετρόπουλος 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: