Φυσική - Εργαστήριο: Εγγραφή σε ομάδες εργαστηρίου στο eclass

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Το μάθημα "Φυσική - Εργαστήριο" (Α101Ε) θα διδαχτεί κατά το τρέχον Χειμερινό Εξάμηνο 2019 - 2020 για τελευταία φορά. Όσοι φοιτητές δεν έχουν βαθμό στο εργαστήριο ή δεν έχουν παρακολουθήσει ΠΟΤΕ το εργαστήριο, θα πρέπει να το παρακολουθήσουν το τρέχον εξάμηνο και να το δηλώσουν ηλεκτρονικά  άμεσα και το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στο eclass http://eclass.teiste.gr/courses/ELN170/. Φυσικά θα πρέπει υποχρεωτικά να το δηλώσετε και στην Ηλεκτρονική Γραμματεία του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

 

Θα πρέπει λοιπόν, αφού προηγουμένως κάνετε εγγραφή στο eclass, αν δεν έχετε εγγραφεί ήδη,  να δηλώσετε το μάθημα και στην συνέχεια να κάνετε εγγραφή σε μία από τις δύο ομάδες που υπάρχουν εκεί, ανάλογα αν θα πρέπει να παρακολουθήσετε με φυσική παρουσία ή όχι το μάθημα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ κατά την εγγραφή σας να αναγράφετε το όνομα και το επώνυμό σας με το πρώτο γράμμα κεφαλαίο και τα υπόλοιπα μικρά, π.χ. "Γεώργιος Γεωργίου" καθώς επίσης με σωστή ορθογραφία και τονισμό. Μην χρησιμοποιήσετε greeklish!!

 

Επίσης το email που θα δηλώσετε στην πλατφόρμα πρέπει να είναι έγκυρο και κατά προτίμηση της μορφής username@teiste.gr ή username@uth.gr. Είναι γνωστό και συχνά υπάρχει πρόβλημα αποστολής email από ακαδημαϊκά accounts σε email accounts άλλων παρόχων, οπότε είναι πολύ πιθανόν να μην λαμβάνετε σημαντικές ειδοποιήσεις. Είναι επίσης σημαντικό να ελέγχετε τακτικά το email σας διότι μέσω του eclass θα γίνεται όλη η επικοινωνία και η ανταλλαγή εγγράφων για το εργαστήριο (σημειώσεις, εργαστηριακές ασκήσεις, βοηθητικό υλικό).

 

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 14.00. 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει το μάθημα ποτέ στο παρελθόν, και δεν κάνουν εγγραφή για να το παρακολουθήσουν κατά το τρέχον Χειμερινό Εξάμηνο 2019 - 2020, ενδεχομένως να μην έχουν στο μέλλον καμία άλλη ευκαιρία παρακολούθησης.

 

Εκ του Εργαστηρίου

 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: