Σήματα, Συστήματα και ΨΕΣ (Ε): Εξεταστέα Ύλη - Οδηγίες για τις Εξετάσεις Ιουνίου 2019

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .
Οι τελικές εξετάσεις του μαθήματος "Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων - Εργαστήριο" θα γίνουν την Τετάρτη 19, Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 στο Εργαστήριο ΥΚ2 σε 9μελείς ομάδες και τις ίδιες ώρες περίπου που γινόταν το μάθημα κατά την διάρκεια του Εαρινού Εξαμήνου.
 

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι που  σκοπεύουν (και τους επιτρέπεται) να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις Ιουνίου 2019, αφού κάνουν εγγραφή στην ιστοσελίδα του μαθήματος στο eclass http://eclass.teiste.gr/courses/ELN167/ (αν δεν έχουν κάνει ήδη), να δηλώσουν το συντομότερο συμμετοχή σε μία από τις Ομάδες Εξέτασης που υπάρχουν στο πεδίο "Ομάδες Χρηστών". Παρακαλούνται επίσης να παρακολουθούν συστηματικά τις ανακοινώσεις του μαθήματος στο eclass καθώς και το email τους.

 

Στο πεδίο "Έγγραφα" υπάρχουν όλες οι ασκήσεις του μαθήματος καθώς επίσης και όλα τα Matlab scripts που χρησιμοποιούνται στις ασκήσεις. Το διδακτικό βιβλίο της θεωρίας, σε ηλεκτρονική μορφή, υπάρχει στο πεδίο "Σύνδεσμοι".

 

Οι εξετάσεις θα γίνουν με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις. Επίσης, θα είναι διαθέσιμο και όλο το εκπαιδευτικό υλικό που είναι αναρτημένο στο eclass. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε μαζί σας στις εξετάσεις  το βιβλίο των εργαστηριακών ασκήσεων γιατί εκεί περιέχεται όλη η απαραίτητη ύλη. Τελική εξεταστέα ύλη θα είναι οι ασκήσεις 1 - 8 που βρίσκονται στο πεδίο "Έγγραφα". Θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις εργασίες που έχετε αναρτήσει ήδη στο eclass, ενώ θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε και υλικό που θα έχετε αποθηκεύσeι σε usb stick.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΧΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ EMAIL

 

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στις τελικές εξετάσεις, είναι πολύ σημαντικό να έχετε κάνει εγγραφή στο eclass γιατί οι εξετάσεις θα γίνουν MONO μέσω eclass και οι τελικές απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων θα πρέπει θα αναρτηθούν στο πεδίο  "Εργασίες" στο eclass  σε ηλεκτρονική μορφή.

 

Ν. Πετρόπουλος - Ι. Βουρβουλάκης

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: