ΦΥΣΙΚΗ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Επαναληπτικά μαθήματα - Πληροφορίες για τις Εξετάσεις

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Τα τελευταία επαναληπτικά-συμπληρωματικά μαθήματα για το μάθημα "Φυσική -Εργαστήριο" θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα που δίνεται αναλυτικά στο site του μαθήματος στο eclass (http://eclass.teiste.gr/courses/ELN155/) και έχει σταλεί με email σε όλους τους φοιτητές που έχουν κάνει εγγραφή.

Είστε ΟΛΟΙ ευπρόσδεκτοι στα τελευταία αυτά μαθήματα για μια τελική ανασκόπηση του μαθήματος, επίλυση αποριών και οδηγίες για την διενέργεια της τελικής εξέτασης. Ειδικά όσοι έχουν δηλώσει το μάθημα και είναι σε καθεστώς "χωρίς παρακολούθηση", είναι καλό να προσέλθουν για να ενημερωθούν για τις όποιες αλλαγές έχουν γίνει στο μάθημα σε σχέση με προηγούμενες εξεταστικές περιόδους.

Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν με ανοιχτές σημειώσεις και ότι μπορείτε να έχετε μαζί σας όλες τις εργασίες που πραγματοποιήσατε κατά την διάρκεια του εξαμήνου. Επίσης οι εξετάσεις θα γίνουν αποκλειστικά μέσω eclass και για να πάρετε μέρος θα πρέπει υποχρεωτικά να έχετε κάνει εγγραφή. Υποχρεωτική είναι επίσης και η παράδοση τελικής εργασίας.

Οι τελικές εργασίες σε έντυπη  και ηλεκτρονική μορφή, έχουν τελική προθεσμία υποβολής,   για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ,  την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00. Η ίδια προθεσμία ισχύει και για όσους είναι σε καθεστώς "χωρίς παρακολούθηση". Φυσικά, οι εργασίες είναι δυνατόν να παραδίνονται και κατά την ώρα της τελικής εξέτασης της κάθε ομάδας.

Οι διδάσκοντες

Νικόλαος Πετρόπουλος - Αθανάσιος Καναπίτσας
 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: