ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από gveldes στις .

H ενημέρωση των φοιτητών για θέματα ασφάλειας εργασίας ( και όλων των θεμάτων που σχετίζονται με την ΠΑ) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  3/10/2018 και ώρα 10:30 στο μικρό Αμφιθέατρο (μΑΜΦ).  

Υπενθυμίζεται ότι:

1. Οι ενημερωτικές συναντήσεις πραγματοποιούνται δύο φορές στη διάρκεια του Ακ. Έτους. Η μία στο τέλος της εξεταστικής περιόδου του χειμερινού εξαμήνου και η δεύτερη στο τέλος της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου.

2. Σύμφωνα με το νέο κανονισμό πρακτικής άσκησης 

(βλ. Φοιτητικά->Πρακτική Άσκηση) , η  παρουσία των φοιτητών  είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, δε θα μπορούν να υποβάλλουν το Έντυπο 3 (υπεύθυνη δήλωση) για την αίτηση πραγματοποίησης Πρακτικής Άσκησης, όταν θεμελιώσουν δικαίωμα πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης και βρεθεί φορέας απασχόλησης.

3. Οι φοιτητές που έχουν θεμελιώσει δικαίωμα πραγματοποίησης ΠΑ (ή θα το αποκτήσουν στο τέλος της εξεταστικής Σεπτεμβρίου), σχεδιάζουν να ξεκινήσουν την πρακτική τους την περίοδο  Σεπτεμβρίου 2018 - Μαρτίου 2019, και δεν έχουν έρθει σε προηγούμενες ενημερωτικές συναντήσεις θα πρέπει οπωσδήποτε να παραβρεθούν στην συνάντηση .

4. Την ενημέρωση μπορεί να την παρακολουθήσει όποιος φοιτητής το επιθυμεί. Πραγματοποιείται εγγραφή των φοιτητών που παρακολουθούν τις εκάστοτε ενημερώσεις. Κατά συνέπεια, την ενημέρωση μπορούν να την παρακολουθήσουν και οι  φοιτητές που θα κάνουν ΠΑ σε επόμενες περιόδους, χωρίς να χρειαστεί να την επαναλάβουν 

                                                                            Η υπεύθυνη Πρακτικής Άσκησης

                                                                                    Θεοδώρα Κομπιλάκου