Σχεδίαση και Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων (Ε): Τελικές εξετάσεις εργαστηρίου για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Οι τελικές εξετάσεις του εργαστηρίου θα γίνουν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου από τις 11.00 έως τις 19.00 για ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.  Οι εξετάσεις θα γίνουν σε 10μελείς ομάδες και η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 1 ώρα. Παρακαλείστε να δηλώσετε όλοι το συντομότερο στο πεδίο  "Ομάδες" στο eclass,  την ομάδα και την ώρα που επιθυμείτε να πάρετε μέρος  στις εξετάσεις.

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και ώρες 14.00 - 18.00 θα γίνει το τελευταίο επαναληπτικό εργαστήριο και είστε ΟΛΟΙ ευπρόσδεκτοι για μια τελική ανασκόπηση του μαθήματος, επίλυση αποριών και οδηγίες για την διενέργεια της τελικής εξέτασης. Ειδικά όσοι έχουν δηλώσει το μάθημα και είναι σε καθεστώς "χωρίς παρακολούθηση" είναι καλό να προσέλθουν για να ενημερωθούν για τις όποιες αλλαγές έχουν γίνει στο μάθημα σε σχέση με προηγούμενες εξεταστικές περιόδους.

Οι παρακάτω έχουν απουσίες και είναι υποχρεωτικό να παρακολουθήσουν τουλάχιστον ένα από αυτά τα τελευταία 2 δίωρα:

1. Βύρλας Γεώργιος

2. Κοτσώνης Χρήστος

3. Κωνσταντόπουλος Γεώργιος

4. Χιωτέλλης Γεώργιος

5. Μπαχλαβάς Γεώργιος

6. Κουρουτζίδης Ιωάννης

7. Πελεκάνος Γεώργιος

8. Μουζακίτης Χαράλαμπος

8. Πιτσιάκος Σπυρίδων

Εάν υπάρξουν πολλοί υποψήφιοι εξεταζόμενοι και δεν θα είναι αρκετός ο  χρόνος για να εξεταστούν όλοι,  τότε θα υπάρξει μια επιπλέον ομάδα εξέτασης. Η ομάδα αυτή θα έχει εξετάσεις την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 14.00 - 15.00. Στην ομάδα αυτή θα μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι  δεν θα είναι δυνατόν να προσέλθουν στις εξετάσεις την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου.

 

Ανδρέας Μόρφης  - Νικόλαος Πετρόπουλος

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: