Μαθηματικά ΙΙΙ (Ε): Τελικές εξετάσεις - Φοιτητές "χωρίς παρακολούθηση" και Τμήμα Τετάρτης 12-14

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Παρακαλούνται ΟΛΟΙ οι φοιτητές που έχουν ήδη δηλώσει το μάθημα Μαθηματικά ΙΙΙ - Εργαστήριο στην Ηλεκτρονική Γραμματεία αλλά είναι σε καθεστώς "χωρίς παρακολούθηση" να προσέλθουν οπωσδήποτε σήμερα Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στο εργαστήριο ΥΚ2 και ώρα 12.00 για να δηλώσουν με ποια ομάδα θα πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις. Παρακαλούνται επίσης να ΜΗΝ απουσιάσουν και όσοι παρακολουθούν το μάθημα  κανονικά  με την "Ομάδα Τετάρτη 12 - 14".

Στην περίπτωση που κάποιος δεν θα είναι δυνατό να προσέλθει στο εργαστήριο, θα πρέπει να στείλει άμεσα email στον διδάσκοντα και να δηλώσει συμμετοχή στις εξετάσεις  κάνοντας παράλληλα και εγγραφή στο eclass στην Ομάδα Χρηστών 7: "Χωρίς Παρακολούθηση".

Οι τελικές εξετάσεις  θα γίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ  μέσω eclass,  οπότε ΔΕΝ θα είναι δυνατόν  ΚΑΝΕΝΑΣ  να πάρει μέρος στις τελικές εξετάσεις άν δεν έχει  κάνει εγγραφή στο eclass και αναρτήσει την σχετική εργασία.

Όσοι δεν μπορούν να τηρήσουν τα παραπάνω να προσπαθήσουν επίσης να επικοινωνήσουν με τον διδάσκοντα άμεσα εντός της εβδομάδας.                              

                                                                                                                         Νικόλαος Πετρόπουλος

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: 

Σφάλμα | Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε.

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.