ΦΥΣΙΚΗ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Ενημερωτικό μάθημα - Εγγραφή στις εργαστηριακές ομάδες

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Παρακαλούνται ΟΛΟΙ οι πρωτοετείς φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα “Φυσική-Εργαστήριο” να προσέλθουν στο πρώτο ενημερωτικό μάθημα που θα γίνει την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο και ώρες 9.00 – 10.00.

Θα γίνει παρουσίαση του μαθήματος και θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες που αφορούν στη διεξαγωγή του. Θα γίνει επίσης επιβεβαίωση των εγγραφών που θα πρέπει να έχουν ήδη γίνει μέσω eclass. Έχουν ήδη δοθεί αναλυτικές οδηγίες για την ηλεκτρονική εγγραφή μέσα από προηγούμενη ανακοίνωση http://www.eln.teilam.gr/el/node/1979. Αν κάποιοι έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες και δεν μπορέσατε να κάνετε ηλεκτρονική εγγραφή μέχρι σήμερα θα είναι δυνατόν να ολοκληρώσετε την εγγραφή κατά την διάρκεια του ενημερωτικού μαθήματος. Παρακαλούνται επίσης να συμμετάσχουν και όσοι/όσες έχουν ήδη δηλώσει το μάθημα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία αλλά είναι σε καθεστώς "χωρίς παρακολούθηση".

Στην συνέχεια για όσους έχουν δηλώσει ότι θα παρακολουθήσουν τα τρία τμήματα εργαστηρίου που θα γίνονται κάθε Παρασκευή  10-12, 12-14, και 14-16 το μάθημα θα γίνει κανονικά στο εργαστήριο και θα τηρηθεί παρουσιολόγιο. Θα γίνει παρουσίαση του εργαστηρίου και μια πρώτη ενημέρωση σχετικά με το μάθημα.

Όσοι, για κάποιο λόγο, δεν καταφέρετε να προσέλθετε στο ενημερωτικό μάθημα,  θα μπορέσετε να ενημερωθείτε παρακολουθώντας το μάθημα σε ένα από τα τρία  τμήματα που θα γίνουν την Παρασκευή. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη!

                                                                                        Νικόλαος Πετρόπουλος

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: