ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από tsitsipis στις .
  • Οι φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο του μαθήματος Ηλεκτρονική Φυσική (Α΄εξάμηνο) το χειμερινό εξάμηνο του Ακ. Έτους 2017-2018 υποχρεούνται να δηλώσουν την ομάδα προτίμησής τους,  στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας (http://eclass.teiste.gr/). έως την Παρασκευή 6/10/2017 και ώρα 24:00 . Οι φοιτητές πρέπει να κάνουν εγγραφή στο μάθημα  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ  και στη συνέχεια να επιλέξουν την αντίστοιχη ομάδα (από τις Ομάδες Χρηστών).
  • Οι εγγραφές θα γίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ μέσα από την πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης. Μετά το τέλος της καθορισμένης ημερομηνίας και ώρας δε θα γίνονται πλέον εγγραφές.
  • Στα τμήματα του εργαστηρίου εγγράφονται ΜΟΝΟ οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το εργαστήριο για πρώτη φορά και οι φοιτητές προηγουμένων ετών ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ.
  • Τη Δευτέρα 2/10/2017 στις ώρες του εργαστηρίου (σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα) μπορούν να προσέρχονται οι φοιτητές για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση.

 

 Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά.

 

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: