ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΗΛΕΚΤΡ. ΚΥΚΛ. - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (Τμήματα Τρίτης))

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από m_koutsoureli στις .

Την Τρίτη 07/02/2017 θα πραγματοποιηθεί η Τελική Εξέταση του εργαστηρίου του μαθήματος «Σχεδίαση και Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων» για τους φοιτητές που παρακολούθησαν το εργαστήριο στη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου του Ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 στα τμήματα της Τρίτης.

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήριο ΥΚ2 και οι ώρες της εξέτασης θα είναι 16:00 – 20:00, όπως αναλυτικά παρουσιάζεται στο συνημμένο αρχείο.

Οι σημειώσεις του εργαστηρίου είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας (http://eclass.teiste.gr/, Έγγραφα μαθήματος: Σχεδίαση & Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων (ELN136)). Οι φοιτητές οφείλουν να έχουν μαζί τους έγγραφα ταυτοπροσωπίας. Απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων και σημειώσεων.

 

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 31/01/2017 θα πραγματοποιηθεί Συμπληρωματικό Εργαστήριο για τα τμήματα της Τρίτης, το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει όποιος φοιτητής επιθυμεί τις αντίστοιχες ώρες του τμήματος παρακολούθησης. Υποχρεωτικά το συμπληρωματικό εργαστήριο οφείλουν να το παρακολουθήσουν οι φοιτητές:

  • Αθανασιάδης Γρηγόρης
  • Δαμίγος Παναγιώτης
  • Μαύρος Αλέξανδρος
  • Μόκκας Βασίλειος
  • Πετράκης Ιωσήφ

 

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη διδάσκουσα Μ. Κουτσουρέλη στο email: mkoutsoureli@mail.teiste.gr

 

Αρχείο: 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: