Φυσική-Εργαστήριο: Ενημέρωση για εργασίες και πληροφορίες για τις εξετάσεις

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Στά συνημμένα αρχεία θα βρείτε την λίστα των εργασιών έχουν αναρτηθεί στο eclass μέχρι τώρα. Παρακαλείστε όσοι δεν έχετε ονομάσει τις εργασίες με τον σωστό τρόπο, δηλαδή  με το επώνυμό με κεφαλαία γράμματα και κατάλληλη επέκταση αρχείου δηλαδή .odt, .doc, .docx, να το κάνετε ΑΜΕΣΑ. Όλες οι εργασίες πρέπει έχουν ονόματα της μορφής ΕΠΩΝΥΜΟ.odt  ή ΕΠΩΝΥΜΟ.doc κλπ.

Παρακαλείστε επίσης από σήμερα και μέχρι την ώρα της εξέτασης  να παρακολουθήσετε συστηματικά  τις ανακοινώσεις στο site του μαθήματος στο eclass, το πεδίο "Τηλεσυνεργασία" για σύντομα μηνύματα καθώς και το email σας. Θα αναρτώνται συνεχώς πληροφορίες σχετικά με την αυριανή τελική εξέταση. Παρακαλείστε να διαβάζετε τις ανακοινώσεις πολύ προσεκτικά. Θα αναρτηθούν πλήρεις πληροφορίες για τον ακριβή τρόπο με τον οποίο θα γίνουν  οι  εξετάσεις καθώς και ο τρόπος βαθμολογίας.

Επίσης  κάποιοι θα πάρετε σχόλια για τις εργασίες σας γιατί υπάρχουν εργασίες που δεν διαβάζονται. Αν ανήκετε σε αυτή την περίπτωση, δηλαδή αν η εργασία σας δεν διαβάζεται,  θα σας δοθεί εύλογος επιπλέον χρόνος σήμερα για να αναρτήσετε την διορθωμένη εργασία.

                                                                                                                                                   Νικόλαος Πετρόπουλος

Προσθήκη 1 στην αρχική ανακοίνωση : Ο χρόνος παράδοσης εργασιών παρατείνεται έως τις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής για να γίνουν οι διορθώσεις σε ονόματα ή όπου αλλού χρειάζεται. Οι 56 εργασίες που παραδόθηκαν μέσα στα όρια της προθεσμίας θα βαθμολογηθούν κανονικά. Όσες καινούργιες εργασίες παραδοθούν μέσα στο χρονικό διάστημα της παράτασης θα βαθμολογηθούν με μείωση 20% στην βαθμολογία. Επίσης όσες εργασίες δεν έχουν διορθωθεί μέχρι τις 18:00 της Κυριακής θα βαθμολογηθούν επίσης με μείωση 20%.

Προσθήκη 2 στην αρχική ανακοίνωση : Ο χρόνος παράδοσης εργασιών παρατείνεται έως τις 22.00 το απόγευμα της Κυριακής για να γίνουν οι διορθώσεις σε ονόματα ή όπου αλλού χρειάζεται καθώς προέκυψε και ένα μικρό τυπογραφικό λάθος στο αρχείο-υπόδειγμα της εργασίας για τις γραφικές παραστάσεις με το SciDAVis. Περισσότερες πληροφορίες στο eclass.

Αρχείο: 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: