ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ)

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από gveldes στις .

 

  • Την Δευτέρα 11/1/2016 και Τρίτη 12/1/2016 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία πρόοδος και στη συνέχεια τα συμπληρωματικά εργαστήρια για κάθε τμήμα, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα.
  • Την Δευτέρα 18/1/2016 και Τρίτη 19/1/2016 θα πραγματοποιηθεί η τελική εξέταση του εργαστηρίου, για κάθε τμήμα σύμφωνα με το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα. Οι φοιτητές οφείλουν να προσέλθουν την ίδια ημέρα και ώρα  σύμφωνα με τα  τμήματα παρακολούθησης, στη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου. Για να σταλεί βαθμός στη Γραμματεία οι φοιτητές ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ανεξάρτητα από την επίδοσή τους στις προόδους. Όσοι φοιτητές δεν προσέλθουν στην τελική εξέταση θα  επαναλάβουν τις εργαστηριακές ασκήσεις την επόμενη χρονιά.
  • Οι φοιτητές προηγούμενων ετών (τμήμα χωρίς παρακολούθηση) μπορούν να προσέρχονται την Δευτέρα 11/1/2016 και Τρίτη 12/1/2016 ,στις αντίστοιχες ώρες του εργαστηρίου, για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με τις εξετάσεις. Η ημέρα και ώρα προσέλευσής τους στις εξετάσεις του εργαστηρίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

 

Ο διδάσκων

Γ. Βελντές

 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: