Επιστημονική ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων του ερευνητικού προγράμματος ΘΑΛΗΣ: «Έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων πολυλειτουργικών νανοσύνθετων υλικών πολυμερικής μήτρας»

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρες 9:30 – 14:30 στο Αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία έχει προγραμματιστεί επιστημονική ημερίδα παρουσίασης των ερευνητικών αποτελεσμάτων του ερευνητικού έργου:

      «Έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων πολυλειτουργικών νανο-σύνθετων υλικών πολυμερικής μήτρας»

Η έρευνα έγινε στα γενικότερα πλαίσια του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και ειδικότερα στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «ΘΑΛΗΣ».  Η ημερίδα οργανώνεται από την Ομάδα Διηλεκτικής Φασματοσκοπίας και Ηλεκτρικών/Ηλεκτρονικών Μετρήσεων του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Τ.Ε.Ι Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Φυσικό Τμήμα και το Ινστιτούτο Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Πατρών, το Τ.Ε.Ι Αθήνας, το Ε.Μ.Π. και το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ''Δημόκριτος".  Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν  στην ιστοσελίδα του ερευνητικού έργου.

Στα επισυναπτόμενα αρχεία δίνονται: η πρόσκληση στην ημερίδα, η αφίσα, το πρόγραμμα καθώς και το δελτίο τύπου της ημερίδας. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

                                                                       Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής της ημερίδας

                                                                                             Νικόλαος Πετρόπουλος

 

Αρχείο: 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: