Εφαρμ.Ηλεκτρομαγνητισμός - Μικροκύματα (Θεωρία): Σημαντικές πληροφορίες για τις εξετάσεις και τελικά αποτελέσματα προόδων και εργασίας

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Οι τελική εξέταση θα γίνει με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις. Τα θέματα θα είναι παρόμοια με αυτά που έχουν δοθεί μέχρι τώρα αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα είναι ίδια. Η σημαντική διαφορά θα είναι ότι τα αριθμητικά δεδομένα των ασκήσεων που θα δοθούν, θα προκύπτουν από την χρήση των αριθμών που υπάρχουν στον αριθμό μητρώου του καθενός. Επειδή οι αριθμοί που προκύπτουν με αυτόν τον τρόπο θα είναι αρκετά περίπλοκοι θα είναι απαραίτητη και η χρήση υπολογιστή τσέπης για να γίνουν οι πράξεις.

-Να φροντίσετε να έχετε υπολογιστή τσέπης γιατί ο δανεισμός από συναδέλφους την ώρα της εξέτασης  θα απαγορεύεται αυστηρά.

-Είναι πολύ σημαντικό να έχετε σωστά τελικά αποτελέσματα (αριθμητικές τιμές και μονάδες μέτρησης των φυσικών μεγεθών) τα οποία και  θα βαθμολογούνται με το σημαντικότερο ποσοστό.

-Η απλή αναγραφή των τύπων θα βαθμολογείται ελάχιστα δεδομένου ότι οι εξετάσεις γίνονται με ανοιχτά βιβλία.

 

Ενημερωθείτε για τα τελικά αποτελέσματα όλων των προόδων και της προφορικής εξέτασης των εργασιών. Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο πεδίο "Έγγραφα" στο eclass: http://eclass.teiste.gr/courses/ELN105/

Όσοι έχουν προβιβάσιμο βαθμό (δηλαδή  5+) μπορούν να επιλέξουν να διαγωνιστούν ή όχι αναλόγως εάν επιθυμούν μεγαλύτερο τελικό βαθμό από αυτόν που έχουν ήδη. Σε κάθε περίπτωση θα καταχωρηθεί  τελικά ο καλύτερος βαθμός.

Υπενθυμίζεται όμως ότι η προσέλευση όλων όσων επιτύχει στις προόδους είναι υποχρεωτική στις τελικές εξετάσεις. 

                                                                                             Νικόλαος Πετρόπουλος

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: