Σήματα, Συστήματα και ΨΕΣ (Ε): Εξετάσεις Φεβρουαρίου 2022

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Submitted by nicholas on

Οι Εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου 2022 (Περίοδος Φεβρουαρίου) για το εργαστηριακό μάθημα "Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων - Εργαστήριο [Δ101Ε]" θα γίνουν την Παρασκευή 04 Φεβρουαρίου 2022 και ώρες 12:00 – 14:00.

Οι εξετάσεις θα γίνουν δια ζώσης στο Εργαστήριο 3, αποκλειστικά με χρήση Η/Υ. Τα θέματα θα δοθούν σε ηλεκτρονική μορφή μέσω eclass στο πεδίο "Έγγραφα", ενώ οι απαντήσεις σας θα αναρτηθούν επίσης στο eclass στο πεδίο "Εργασίες".

Για να πάρετε μέρος στις εξετάσεις, θα πρέπει θα πρέπει να έχετε δηλώσει συμμετοχή στην ομάδα "ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-2022" στο eclass. Παρακαλείστε να κάνετε άμεσα εγγραφή στο eclass, αν δεν έχετε κάνει ήδη, να δηλώσετε συμμετοχή στην ομάδα των εξετάσεων και να παρακολουθείτε συστηματικά τις ανακοινώσεις. Όλες τις πληροφορίες που αφορούν τις εξετάσεις θα δίνονται μέσω eclass.

Η εξεταστέα ύλη καθώς και οδηγίες για το τρόπο που θα γίνουν οι εξετάσεις του μαθήματος δίνονται στο site του μαθήματος στο eclass, στο πεδίο "Έγγραφα" και στο αρχείο "ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ-ΥΛΗ-ΟΔΗΓΙΕΣ.pdf". Στο eclass υπάρχει επίσης ΟΛΟ το υλικό που χρειάζεται να μελετήσει κάποιος για να πάρει μέρος στις εξετάσεις, εκτός βέβαια από το βιβλίο του μαθήματος: Ν. Ασημάκης: “Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων“, Εκδόσεις Gutenberg, 2008, το οποίο παρέχεται από τον Εύδοξο.

Ο Διδάσκων - Εξεταστής

Αθανάσιος Καναπίτσας

Καθηγητής

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: