Μαθηματικά III - Εργαστήριο: Εξετάσεις Εαρινού 2020 - Ύλη - Οδηγίες - Επείγουσα ανακοίνωση

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Submitted by nicholas on

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις του μαθήματος "Μαθηματικά ΙΙΙ – Εργαστήριο" που θα γίνουν την Δευτέρα 27 Ιουλίου να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο eclass και το αργότερο μέχρι το βράδυ της Κυριακής 26 Ιουλίου στις 24:00, την ομάδα με την οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν στις τελικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω του Microsoft Teams, σε ομάδες των 9 ατόμων, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά.

Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος, θα πρέπει να έχετε δηλώσει την ομάδα εξέτασης στο eclass, να έχετε λογαριασμό στο Microsoft Teams, και να έχετε εγκατεστημένα, στον υπολογιστή με τον οποίο θα πάρετε μέρος στην εξέταση, τα προγράμματα ανοιχτού λογισμικού Gnu-Octave και LibreOffice. Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και το Matlab, αλλά επειδή το Octave είναι συμβατό με το Matlab, προτείνεται να το χρησιμοποιήσετε αντί για το Matlab. Ένας βασικός λόγος για αυτήν την επιλογή είναι το γεγονός  ότι το Octave είναι ελεύθερο λογισμικό και άρα θα είναι μάλλον πιο εύκολο να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Η εξεταστέα ύλη, θα είναι η ύλη, που περιέχεται στις σημειώσεις του μαθήματος από το Μάθημα 1 μέχρι και το Μάθημα 7, στις σελίδες 1-38.

Οι σημειώσεις του μαθήματος “Μαθηματικά ΙΙΙ - Εργαστήριο” έχουν αναρτηθεί στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass. Οι σημειώσεις του μαθήματος αναφέρονται στο Matlab αλλά όπως προαναφέρθηκε το Octave είναι συμβατό με το Matlab και επομένως στο επίπεδο του μαθήματος οι εντολές είναι συμβατές 100%.

Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams, γίνεται ταυτοποίηση με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας και ο διδάσκοντας σας τοποθετεί ως μέλη σε ιδιωτική ομάδα (private channnel).

2. Σας δίνονται τα θέματα μέσω αρχείου, σε format .odt (LibreOffice) και μέσω του πεδίου “files” της συγκεκριμένης ομάδας (private channel) του Teams, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας. Eπεξηγούνται τα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών. Απαντάτε τα θέματα στο ίδιο αρχείο των θεμάτων που σας έχουν δοθεί. Tο μετονομάζετε με το όνομά σας. Το αναρτάτε τελικά στο πεδίο “files” του Teams, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών. Αποχωρείτε από την ομάδα.

Έχουν δημιουργηθεί 3 ομάδες και μπορείτε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις σε οποιοαδήποτε από αυτές. Όμως, αν είναι δυνατόν, να προτιμήσετε να δηλώσετε την πρώτη ομάδα μέχρι να συμπληρωθεί, μετά την δεύτερη, κ.ο.κ., για λόγους οικονομίας χρόνου στην περίπτωση που δεν θα υπάρξουν αρκετά άτομα για να πάρουν μέρος στις εξετάσεις. Προφανώς, αν υπάρξουν περισσότερα άτομα θα δημιουργηθούν και άλλες ομάδες.

 

 Διδάσκων

 Ημερομηνία

 Ώρα

Αριθμός Φοιτητών

 Ν. Πετρόπουλος

 Δευτέρα 27 Ιουλίου

 14:00-15:30

9

 Ν. Πετρόπουλος

 Δευτέρα 27 Ιουλίου

 16:00-17:30

9

 Ν. Πετρόπουλος

 Δευτέρα 27 Ιουλίου

 18:00-19:30

9

Όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, ΟΛΕΣ οι αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του Εαρινού Εξαμήνου 2019-2020 υπάρχουν στο site του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: https://eclass.uth.gr. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή σε αυτό το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι, στο πεδίο Έγγραφα” στο eclass, θα μπορείτε να βρείτε και θέματα παλαιότερων εξεταστικών περιόδων.

Υπεθυμίζεται ότι, γενικά, για να μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει πρώτον να έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και δεύτερον να έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτείται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις. Όλες οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν τις εξετάσεις από απόσταση, μπορούν να βρεθούν στο επόμενο link https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos.

 

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: