Εξέταση μαθημάτων Προγραμματισμός Ι (Θ+Ε), Προγραμματισμός ΙΙ (Θ+Ε), Εφαρμογές Προγραμματισμού (Θ) και Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές (Θ)

Submitted by tziallas on

Η εξέταση στα μαθήματα Προγραμματισμός Ι (Θ+Ε), Προγραμματισμός ΙΙ (Θ+Ε), Εφαρμογές Προγραμματισμού (Θ) και Δίκτυα Η/Υ  - Μικροεπεξεργαστές (Θ) θα γίνει την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 τις ώρες που προβλέπονται από το πρόγραμμα των εξετάσεων.

Η εξέταση θα γίνει προφορικά με την χρήση του MS-teams. Την ώρα που αρχίζει η εξέταση θα πρέπει να συνδεθείτε στο μάθημα μέσω του MS-Teams.  Μετά την καταγραφή των παρόντων, θα ακολουθήσει  η προφορική εξέταση με τηλεδιάσκεψη σε ομάδες των 5 ατόμων.

Για να συμμετάσχετε στην εξέταση είναι απαραίτητο να έχετε λειτουργική κάμερα και μικρόφωνο και να επιδείξετε την φοιτητική σας ταυτότητα. Θα πρέπει επίσης να έχετε δηλώσει το μάθημα ηλεκτριονικά στην γραμματεία. Για να το εργαστήριο είναι επίσης απαραίτητο  να έχετε παρακολουθήσει το μάθημα το τρέχον εξάμηνο ή να έχετε εξετασθεί παλαιότερα και να υπάρχει καταχωρημένος βαθμός στην γραμματεία. 

Για να προετοιμάσετε την συσκευή (pc, tablet, mobile phone) για την εξέταση σε κάποιο από τα μαθήματα της ανακοίνωσης, πρέπει να έχετε ήδη λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, να γραφτείτε στο μάθημα στο  eclass, να εγκαταστήσετε το MS-teams και να γραφτείτε ως μέλος στο μαθήμα του ΜS-teams. Τον κωδικό (team code) για την εγγραφή στο μάθημα του MS-Teams μπορείτε να τον βρείτε στην αρχική σελίδα του μαθήματος στο eclass.

Οδηγίες για το eclass, το MS-Teamsκαι τις διαδικασίες των εξετάσεων μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες:

https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos

http://eln.teilam.gr/el/node/2650

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο teledu@uth.gr

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: