ΦΥΣΙΚΗ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Έναρξη μαθημάτων για ΟΛΕΣ τις ομάδες

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Submitted by nicholas on

Τα κανονικά μαθήματα για το "Εργαστήριο Φυσικής" και για ΟΛΕΣ τις εργαστηριακές ομάδες του Πρώτου Έτους αρχίζουν την τρέχουσα εβδομάδα  και από αύριο Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018. Καλούνται όλοι όσοι έχουν δηλώσει το μάθημα να προσέλθουν κανονικά με τις ομάδες στις οποίες  έχουν κάνει ήδη εγγραφή.

Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν κάνει ήδη εγγραφή στις αντίστοιχες ομάδες στο eclass  να το φροντίσουν άμεσα.  Ολοι όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα εγγραφής στο eclass να φροντίσουν να γνωρίζουν τους κωδικούς πρόσβασης έτσι ώστε να διευθετηθεί στο εργαστήριο οποιοδήποτε πρόβλημα εγγραφής. Επίσης, θα πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες να γνωρίζουν τους κωδικούς πρόσβασης στο eclass γιατί το μάθημα διεξάγεται κυρίως μέσω του eclass.

Στα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν  κανονικά μετρήσεις διαφόρων φυσικών μεγεθών, και θα γίνει η κατασκευή των γραφικών τους παραστάσεωv. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει υποχρεωτικά να έχετε μαζί σας χάρακα, μολύβι, γόμα και 2-3  σελίδες χιλιοστομετρικό χαρτί (millimeter paper). Παρακαλείστε επίσης να έχετε μαζί σας κομπιουτεράκι (scientific calculator) και τις σημειώσεις του εργαστηρίου γιατί θα συμπληρώσετε μετρήσεις πάνω στο φυλλάδιο των σημειώσεων και θα κάνετε διάφορους υπολογισμούς.

Η παρουσία ΟΛΩΝ κρίνεται απαραίτητη και  θα τηρηθεί  κανονικά παρουσιολόγιο,  ενώ για όσους απουσιάσουν, θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει αναπλήρωση των μαθημάτων.

                                                                                                       Εκ του Εργαστηρίου Φυσικής

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: