Ηλεκτρικά Κυκλώματα-Ηλεκτροτεχνία (Ε): Επαναλήψεις-Αναπληρώσεις και τελικές εξετάσεις

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Submitted by nicholas on

Οι τελικές εξετάσεις του Εργαστηρίου "Ηλεκτρικά Κυκλώματα-Ηλεκτροτεχνία (Ε)", θα γίνουν την Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 για ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ και για τους φοιτητές "Χωρίς Παρακολούθηση". Αναλυτικό πρόγραμμα ομάδων εξέτασης θα αναρτηθεί σύντομα στο eclass και παρακαλείστε να δηλώσετε όλοι το συντομότερο στο πεδίο  "Ομάδες",  την ομάδα και την ώρα που επιθυμείτε να πάρετε μέρος  στις εξετάσεις.


Τα τελευταία επαναληπτικά-συμπληρωματικά εργαστήρια θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα αναρτηθεί σύντομα στις ιστοσελίδες  του μαθήματος στο eclass. Παρακαλείστε όλοι να ενημερώνεστε τακτικά και συστηματικά από τις ανακοινώσεις στο eclass, για το αναλυτικό πρόγραμμα αναπλήρωσης-επανάληψης μαθημάτων που θα γίνουν στο εργαστήριο  την  ερχόμενη εβδομάδα από Δευτέρα 4 έως και Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018.


Είστε ΟΛΟΙ ευπρόσδεκτοι στα τελευταία αυτά μαθήματα  για μια τελική ανασκόπηση του μαθήματος, επίλυση αποριών και οδηγίες για την διενέργεια της τελικής εξέτασης. Ειδικά όσοι έχουν δηλώσει το μάθημα και είναι σε καθεστώς "χωρίς παρακολούθηση" είναι καλό να προσέλθουν για να ενημερωθούν για τις όποιες αλλαγές έχουν γίνει στο μάθημα σε σχέση με προηγούμενες εξεταστικές περιόδους.


Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις θα διεξαχθούν με ανοιχτές σημειώσεις και ότι μπορείτε να έχετε μαζί σας όλες τις εργασίες που πραγματοποιήσατε κατά την διάρκεια του εξαμήνου.

                                                                                          Νικόλαος Πετρόπουλος - Αθανάσιος Καναπίτσας

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: