Σχεδίαση και Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων (Ε): Εξετάσεις - Όλες οι ομάδες και φοιτητές "χωρίς παρακολούθηση"

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Submitted by nicholas on

Παρακαλούνται ΟΛΟΙ οι φοιτητές που έχουν ήδη δηλώσει το μάθημα "Σχεδίαση και Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων - Εργαστήριο" στην Ηλεκτρονική Γραμματεία, αλλά είναι σε καθεστώς "χωρίς παρακολούθηση", να προσέλθουν οπωσδήποτε στο εργαστήριο ΥΚ2 σήμερα Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου  ή αύριο Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου τις ώρες που διδάσκεται το μάθημα για να δηλώσουν με ποιά ομάδα θα πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις. Παρακαλούνται επίσης να ΜΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣΟΥΝ και όσοι παρακολουθούν το μάθημα κανονικά με οποιοδήποτε τμήμα.

Στην περίπτωση που κάποιος δεν θα είναι δυνατό να προσέλθει στο εργαστήριο, θα πρέπει να στείλει άμεσα email στους διδάσκοντες και να δηλώσει συμμετοχή στις εξετάσεις  κάνοντας παράλληλα και εγγραφή στο eclass στην Ομάδα Χρηστών "Χωρίς Παρακολούθηση".

Οι τελικές εξετάσεις  θα γίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ  μέσω eclass,  οπότε ΔΕΝ θα είναι δυνατόν  ΚΑΝΕΝΑΣ  να πάρει μέρος στις τελικές εξετάσεις άν δεν έχει  κάνει εγγραφή στο eclass και αναρτήσει την σχετική εργασία.

Όσοι δεν μπορούν να τηρήσουν τα παραπάνω να προσπαθήσουν επίσης να επικοινωνήσουν με τους διδάσκοντες κάποια άλλη στιγμή, ΑΛΛΑ άμεσα, εντός της εβδομάδας.                              

                                                          Νικόλαος Πετρόπουλος - Ανδρέας Μόρφης

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: