Μαθηματικά ΙΙΙ - Εργαστήριο: Ομάδες εξεταζομένων για τις τελικές εξετάσεις

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Submitted by nicholas on

H τελική εξέταση του Εργαστηρίου Μαθηματικά ΙΙΙ να γίνει για ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 σε 4 ομάδες των 8-9 ατόμων περίπου με ώρα έναρξης 8:30 . Η ώρα εξέτασης για κάθε τμήμα θα είναι  1 ώρα και 15 λεπτά. Οι εξετάσεις θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στο πεδίο "Έγγραφα" στο eclass.

Όσοι φοιτητές οφείλουν το μάθημα και είναι σε καθεστώς "χωρίς παρακολούθηση" μπορούν να προσέλθουν σε όποια ομάδα παρουσιάζεται κενή θέση στο πρόγραμμα. Υπενθυμίζεται ότι για να πάρετε μέρος στις εξετάσεις πρέπει να έχετε λογαριασμό στο eclass. Επίσης θα πρέπει να έχετε πάρει μέρος στις εξετάσεις στο παρελθόν και να έχετε απορριφθεί με μη προβιβάσιμο βαθμό και ΟΧΙ να έχετε απορριφθεί λόγω απουσιών. Θα γίνει διασταύρωση προηγούμενης απόρριψης μέσω των στοιχείων της Γραμματείας και αν δεν πληρείτε τις προϋποθέσεις, τότε δεν θα είναι δυνατόν να πάρετε μέρος στις εξετάσεις.

Αν κάποιος εξετάζεται σε άλλο εργαστηριακό μάθημα την ίδια ώρα μπορεί να στείλει email στον διδάσκοντα μέσω eclass για να γίνει αλλαγή στην ώρα που θα εξεταστεί στο Εργαστήριο-Μαθηματικά ΙΙΙ.

Οι εξετάσεις θα γίνουν με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις. Παρακαλείστε να έχετε μαζί σας το δικό σας αντίτυπο των σημειώσεων εργαστηρίου.

                                                                                                      Νικόλαος Πετρόπουλος

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: