Φυσική - Εργαστήριο: Οδηγίες για τις τελικές Εξετάσεις

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Submitted by nicholas on

H τελική εξέταση του Εργαστηρίου Φυσικής  θα γίνει, για ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ στο Εργαστήριο 3 την  Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017. Η εξέταση θα γίνει  σε 4 ομάδες των 12  ατόμων περίπου με ώρα έναρξης 8:30. Η ώρα εξέτασης για κάθε τμήμα θα είναι  περίπου 2 ώρες. Οι εξετάσεις θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στο πεδίο "Έγγραφα" στο eclass. Στο πεδίο "Έγγραφα" έχει αναρτηθεί επίσης το παρουσιολόγιο στην τελική του  μορφή, όπου φαίνεται ποιοί απορρίπτονται λόγω απουσιών.

Κατά την διάρκεια της εξέτασης θα εξεταστείτε κυκλικά στα παρακάτω  τρία αντικείμενα, και για χρόνο περίπου ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ στο καθένα από αυτά:
1. Εξέταση στον παλμογράφο: Υπολογισμός περιόδου, συχνότητας και τάσης για ημιτονικά σήματα καθώς και μέτρηση συνεχούς τάσης.

2. Κατασκευή γραφικών παραστάσεων με το SciDAVis και ανάρτηση αρχείου  σε μορφή .odt στο eclass. Το αρχείο αυτό θα περιέχει την γραφική παράσταση και πιθανόν τις απαντήσεις σας σε ερωτήσεις.

3. Υπολογισμό των στοιχείων κλίση και σημείο τομής της "καλύτερης ευθείας" με τον κατακόρυφο άξονα με χρήση της Μεθόδου των Ελαχίστων Τετραγώνων. Κατασκευή γραφικών παραστάσεων σε μιλιμετρέ χαρτί.

Όσοι φοιτητές οφείλουν το μάθημα και είναι σε καθεστώς "χωρίς παρακολούθηση" μπορούν να προσέλθουν σε όποια ομάδα παρουσιάζεται κενή θέση στο πρόγραμμα. Ο μέγιστος αριθμός φοιτητών που θα είναι δυνατόν να  εξεταστούν ανά  ομάδα είναι 15 άτομα.  Υπενθυμίζεται ότι για να πάρετε μέρος στις εξετάσεις πρέπει να έχετε λογαριασμό στο eclass. Επίσης θα πρέπει να έχετε πάρει μέρος στις εξετάσεις στο παρελθόν και να έχετε απορριφθεί με μη προβιβάσιμο βαθμό και ΟΧΙ να έχετε απορριφθεί λόγω απουσιών. Θα γίνει διασταύρωση προηγούμενης απόρριψης, μέσω των στοιχείων της Γραμματείας και αν δεν πληρείτε τις προϋποθέσεις τότε δεν θα είναι δυνατόν να πάρετε μέρος στις εξετάσεις.

Αν κάποιος εξετάζεται σε άλλο εργαστηριακό μάθημα την ίδια ώρα μπορεί να στείλει email στον διδάσκοντα μέσω eclass για να γίνει αλλαγή στην ώρα που θα εξεταστεί στο Εργαστήριο Φυσικής.

Οι εξετάσεις θα γίνουν με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις. Θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε μαζί σας αρκετά χαρτιά μιλιμετρέ, μολύβι, γόμα και  φορητό scientific calculator.

Υπενθυμίζεται ότι ΟΛΟΙ θα πρέπει να παραδώσετε τις εργασίες σας σε ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ κατά την ώρα της τελικής εξέτασης.

 

                                                                                                 Νικόλαος Πετρόπουλος

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: