Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων: Δήλωση εργαστηριακής ομάδας και μαθήματα πρώτης εβδομάδας

Υποβλήθηκε από simos στις .

Α) Δήλωση εργαστηριακής ομάδας

Καλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Τμήματος που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο του μαθήματος "Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων" (Γ' εξαμήνου) να δηλώσουν εργαστηριακή ομάδα στο eclassτου ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Πρέπει να κάνετε εγγραφή στο μάθημα «Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων 2017-18» και στη συνέχεια να επιλέξετε την εργαστηριακή ομάδα που επιθυμείτε από τις διαθέσιμες ομάδες στο πεδίο «Ομάδες Χρηστών».

Παρακαλώ για την δήλωση να λάβετε υπόψη σας τα ακόλουθα:  

1.    Στις εργαστηριακές ομάδες εγγράφονται μόνο οι φοιτητές και φοιτήτριες που δηλώνουν το εργαστήριο για πρώτη φορά ή το έχουν παρακολουθήσει χωρίς να έχουν συμμετάσχει σε εξέταση.

2.    Την ομάδα "Χωρίς Παρακολούθηση" τη δηλώνουν οι φοιτητές & φοιτήτριες που έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο σε περασμένο εξάμηνο και έχουν συμμετάσχει τουλάχιστον μία φορά στην εξέτασή του.

3.    Στην δήλωση να αναγράφετε το όνομα και το επώνυμό σας με το πρώτο γράμμα κεφαλαίο και τα υπόλοιπα μικρά , πχ "Χρήστος Σίμος" και με σωστή ορθογραφία και τονισμό

4.    Το email που δηλώνετε στην πλατφόρμα πρέπει να είναι έγκυρο και να το ελέγχετε τακτικά διότι μέσω του eclass θα γίνεται όλη η επικοινωνία και η ανταλλαγή εγγράφων για τη θεωρία και το εργαστήριο (σημειώσεις, εργαστηριακές ασκήσεις, βοηθητικό υλικό).

5.   Αρχικά υπάρχουν 4 διαθέσιμες εργαστηριακές ομάδες. Αν συμπληρωθούν (και μόνο τότε) θα ανοίξει και άλλη.

6.    Οι ομάδες θα είναι ανοικτές για εγγραφή έως την Κυριακή 8.10.2016, ώρα 23:59. Μετά το πέρας του χρονικού αυτού ορίου δεν θα γίνονται πλέον δηλώσεις ομάδας εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων. 

6.    Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον διδάκοντα στέλνοντας email δια μέσου του eclass.

 

Β) Διεξαγωγή διαλέξεων και εργαστηρίου την τρέχουσα εβδομάδα

Μόνο για την εβδομάδα 2- 6.10.2017 οι διαλέξεις της θεωρίας και το εργαστήριο θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

1.    Θεωρία: Τετάρτη 2-4 & Πέμπτη 12-2 (αντί για Παρασκευή 8-10), στην Αίθουσα 6.

2.    Εργαστήριο: αυτή την εβδομάδα και μόνο θα πραγματοποιηθεί σε μία συνεδρία κοινή για όλα τα τμήματα την Πέμπτη 12.15μμ στην αίθουσα 6, όπου θα παρουσιαστεί το περιεχόμενο, ο κανονισμός και ο τρόπος εργασίας του εργαστηρίου. Η παρουσία όλων όσων παρακολουθήσουν το εργαστήριο ανεξαρτήτως τμήματος είναι υποχρεωτική (θα τηρηθεί παρουσιολόγιο).

Από την επόμενη εβδομάδα οι διαλέξεις θεωρίας και το εργαστήριο θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Σας εύχομαι καλή ακαδημαϊκή χρονιά.

Χρ. Σίμος, Επίκ. Καθηγητής

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: