ΣΑΕ: Εγγραφές σε εργαστηριακή ομάδα & θεωρία

Υποβλήθηκε από simos στις .

1. Δήλωση εργαστηριακής ομάδας

Καλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Τμήματος που θα παρακολουθήσουν το εργαστήριο ΣΑΕ το τρέχον εξάμηνο να δηλώσουν εργαστηριακή ομάδα στην πλατφόρμα eclass  στο μάθημα: "Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου (Δ105) (2016-17) (ELN117)".  Η δήλωση ομάδας θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με τον παραπάνω τρόπο το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 22.2.2017. 

Τα 4 διαθέσιμα τμήματα (Πέμπτη 12-8μμ), καλούνται να δηλώσουν οι φοιτητές και φοιτήτριες που είναι με υποχρέωση παρακολούθησης (δηλαδή όσοι/όσες  δηλώνουν το εργαστήριο για πρώτη φορά ή το έχουν παρακολουθήσει στο παρεθόν χωρίς όμως να έχουν συμμετάσχει σε εξέταση).

Το τμήμα "Χωρίς Παρακολούθηση" καλούνται να να δηλώσουν οι φοιτητές και φοιτήτριες που έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο σε περασμένο εξάμηνο και έχουν συμμετάσχει στην εξέτασή του τουλάχιστον μία φορά. Η δήλωση είναι απαραίτητη ώστε να λαμβάνουν υλικό του μαθήματος κατά την διάρκεια του εξαμήνου αλλά και ο ο διδάσκων να γνωρίζει τον αριθμό των ατόμων που αναμένεται στις εξετάσεις. 

Παρακαλώ για την δήλωση/εγγραφή ομάδας να εφαρμόσετε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Στην δήλωση να αναγράφετε το όνομα και το επώνυμό σας με ελληνικούς χαρακτήρες, με το πρώτο γράμμα κεφαλαίο και τα υπόλοιπα μικρά , πχ "Χρήστος Σίμος"
  • Βεβαιωθείτε ότι το email που θα δηλώσετε είναι έγκυρο και ότι το διαβάζετε τακτικά διότι θα κοινοποιούνται σε αυτό σε εβδομαδιάια βάση ανακοινώσεις και ειδοποιήσεις του διδάσκοντα (έγγραφα, εργασίες, ασκήσεις και λύσεις κλπ).  Σας προτείνω να χρησιμοποιείτε το επίσημο email του Ιδρύματος της μορφής username@teiste.gr (όπου το username είναι αυτό που χρησιμοποιείτε και στην ηλεκτρονική γραμματεία). 

2. Διεξαγωγή θεωρίας & εργαστηρίου την τρέχουσα εβδομάδα

Εργαστήριο: Την Πέμπτη 23.2.2017, ώρα 2μμ (αίθουσα 6) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρία (κοινή για όλα τα τμήματα) στην οποία θα παρουσιαστεί η ύλη και τρόπος διεξαγωγής του εργαστηρίου.  Η παρουσία είναι υποχρεωτική και θα τηρηθεί παρουσιολόγιο. Από την επόμενη εβδομάδα η προσέλευση θα γίνεται κανονικά στο τμήμα που είστε εγγεγραμμένοι στο Εργ. 5.  

Θεωρία: Εκτάκτως για την τρέχουσα εβδομάδα η διάλεξη θεωρίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23.2.2017, ώρα 2-4μμ στην αίθουσα 6 (ακριβώς μετά την ενημέρωση για το εργαστήριο).   Από την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιείται σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε με το διδάσκοντα: με email μέσω της πλατφόρμας οποιαδήποτε ώρα ή με φυσική παρουσία στις ώρες γραφείου που φαίνονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα

Καλή δύναμη σε όλους και καλή μελέτη

Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος, Επ. Καθηγητής

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: